دستور پن کیک سوفله One Egg (2 کلوچه کوچک یا 1 کلوچه بزرگ) 1 تخم مرغ بزرگ (دمای اتاق) 2 قاشق غذاخوری آرد ساده / آرد همه منظوره 1 قاشق غذاخوری شیر 1.5 قاشق غذاخوری شکر 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل 3 - 4 قطره آب لیمو / سرکه (برای تثبیت تخم مرغ - قابل اغماض) زمان و سطح گرما برای پخت پنکیک سوفله (بر روی اجاق برقی من ، لطفاً متناسب با آن تنظیم کنید) اجاق من 9 سطح گرما دارد ، بنابراین سطح 4/9 به این معنی است که من از سطح 4 استفاده می کنم - ظرف را به مدت 1 دقیقه در سطح 9/4 گرم کنید ، ظرف را چرب کنید - 2/3 خمیر را به 2 پنکیک بریزید - 2 قاشق چایخوری (دمای اتاق) آب اضافه کنید ، آن را بپوشانید و 2 دقیقه بپزید - بعد از 2 دقیقه ، بقیه خمیر را به 2 پنکیک بریزید (افزودن خمیر به 2 دسته ، از پخش شدن زیاد پنکیک جلوگیری می کند تا بتواند بالاتر باشد) حرارت را به 3/9 کاهش دهید ، 1 قاشق چایخوری آب به آن اضافه کنید ، آن را بپوشانید و 5 دقیقه بپزید - پنکیک ها را بچرخانید ، ته پنکیک باید آنقدر محکم باشد که اکنون به راحتی بلغزد - 5 دقیقه بیشتر روی آن را بپوشانید و بپزید ، اجازه دهید 1 دقیقه درون ظرف بمانند - آنها را با میوه ، کره و پودر قند / شربت به صورت گرم سرو کنید برای یک کلوچه بزرگ: در دمای 3/9 به مدت 7 دقیقه بپزید تا اینکه تلنگر شود و 6 دقیقه بیشتر بپزید احتیاط: هر اجاق گاز متفاوت کار می کند ، بر این اساس تنظیم کنید! تهیه 1 کلوچه چربی بزرگ از 2 کلوچه کوچکتر دشوارتر است زیرا به حلقه کیک و کاغذ تفلون (کاغذ پخت) نیاز دارید. همچنین ، پنکیک بزرگتر به حرارت کمی کمتر و زمان پخت کمی بیشتر نیاز دارد (در کل 13 - 14 دقیقه در مقایسه با 12 دقیقه برای پنکیک های کوچکتر). *** مشکلات محبوب ***  1. سفید تخم مرغ را به اشتباه (خیلی نرم) بزنید. راه حل پیشنهادی: لطفاً سفیده تخم مرغ (مرنگ) من را در ویدئو بررسی کنید و ببینید که وقتی جلوی سبک زدن را می گیرم چگونه به نظر می رسد. 2. هنگام ترکیب مخلوط های زرده و سفید تخم مرغ بیش از حد مخلوط کنید (تمام حباب های داخل خمیر را خالی کنید تا مایع آبکی شود). راه حل پیشنهادی: لطفاً خمیر را با استفاده از کفگیر صاف مخلوط کنید ، برای مخلوط کردن از لیسک استفاده نکنید. و خمیر را مانند حرکات موجود در فیلم تا کنید (به نظر می رسد من خمیر را با کفگیر ورز می دهم) ، لطفاً آن را به آرامی انجام دهید. 3. پنکیک ها به خوبی درون ظرف بالا آمده و پس از پخت تخلیه می شوند. دلیل آن نادرست بودن درجه حرارت یا زمان بندی آن است. راه حل پیشنهادی: در هنگام پخت و پز درب ظرف را زیاد باز نکنید ، حرارت را کم کنید و مدت زمان بیشتری بپزید. اما من فکر می کنم از طریق آزمایش های متعددی که انجام دادم ، سطح حرارت و زمان در فیلم من کم و طولانی است

ایندیشا دقیقه ,پنکیک ,خمیر ,بپزید ,قاشق ,زمان ,دقیقه بپزید ,قاشق غذاخوری ,قاشق چایخوری ,مخلوط کنید ,دقیقه بیشتر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

javadtaken تورگردان onanima پشتیبانی شبکه در کرج مرکز طب کار ارزان سرا بازی های شرطی و شرط بندی الان بخر تحویل بگیر